Professionele WordPress Websites laten maken door Webdeveloper in Amsterdam

Premium Platforms Webshops Websites

Professionele wordpress meesterwerken.

Project Planner

DIENSTEN

Wat doe ik?

Ik geloof dat de website het uithangbord is van elke organisatie. Het vertelt een verhaal en straalt het DNA van het bedrijf uit. Het hoort de bezoeker bij de hand te nemen en op een heldere manier te leiden tot de gewenste CTA. Daarom begin ik elk project met een koffie sessie om de wensen achter de website te achterhalen en mijn ideëen voor te leggen.

Website Ontwikkeling

Zoekmachine Marketing

Een facebook of google adwords marketing campagne kan een bedrijf maken of breken. Tallwaves Studio verzorgt complete marketing campagnes voor kleine en grote bedrijven. Complexe campagnes worden overzichtelijk ingericht en aangepast aan de website content en Tallwaves Studio verzorgt op vaste basis rapportages om de ROI bij te houden.

google adwords

Een prachtige website, webshop of platform op zich levert nog geen nieuwe klanten/ leads op. De eerste versie van een website kan je zien als een startpunt waarna deze op basis van het meten van het bezoekersgedrag kan worden gefinetuned tot we samen tot de beste converterende bezoekersflow komen.

Conversie
Optimalisatie

ZEKERHEDEN

Waarom Tallwaves Studio?

Design

Een eerste indruk telt. Ook online! A.d.h. van een gepersonaliseerde stylesheet zorg ik voor een prachtig design met een uniforme premium uitstraling.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruikerservaring staat bij mij voorop. Ik stippel de customer journey voor elk project nauwkeurig uit en aan de hand daarvan ga ik aan de slag met het maken van de website.

SEO / Zoekmachineoptimalisatie

Een prachtige website moet zichtbaar zijn. Bij het opzetten van de structuur en het verwerken van de copy ga ik uit van de belangrijkste zoektermen waarop we gevonden willen worden.

Beveiliging

Ik zorg voor een waterdichte beveiliging. Alle plugins zijn up-to-date, gevoelige pagina’s worden afgeschermd, ik installeer een firewall en er kunnen maandelijkse backups worden gemaakt.

Responsive

Mijn websites passen zich (net als deze site, probeer maar eens) compleet aan aan alle type schermen. Zo ziet jullie site er niet alleen op een desktop goed uit, maar ook op een smartphone of tablet.

Functionaliteit

Niets is mij te gek bij het maken van een website. Of je een reserverings website wilt, een veilings-site, een auto-deel site of een huizenverhuur website. Ik kan het maken.

Gizan werkt snel en communiceert goed. Hij komt zelf met veel goede ideeën, heeft een professionele werkhouding en heeft oog voor detail, geweldig! – Charlotte, Amsterdam
PROCES

Mijn Werkwijze

1: Project Inplannen

2: Koffie Sessie

3: Voorstel

4: Knallen